Tasan yhdeksän vuotta

Sen mittaisen matkan me olemme kulkeneet yrittäjinä HallaWorksilla. Sen verran meillä on ollut aikaa opetella, oppia, opettaa, ihmetellä, kummastella ja ihastella. Näihin vuosiin mahtuu tuhansia päiviä, kymmeniä tuhansia tunteja. Iloa, surua, epätoivoa, toivoa, uskoa ja ikävää. Me olemme valmiita uuteen vuoteen, meidän matkaamme kohti kymppiä! Ja nyt kaikki te, matkaamme kanssamme tehneet, me tarvitsemme teitä enemmän kuin koskaan! Me tarvitsemme apua päästäksemme taas eteenpäin, saavuttaaksemme tavoitteet ja näyttääksemme, että konepajateollisuus elää. Autattehan meitä?

Kiitos kaikille jo kanssamme matkaa tehneille, meidän bojat, perheet, äiti, yhteistyökumppanit, ystävät ja verkostot. Ja ennen kaikkea kiitos isä, ilman esimerkkiäsi tämä ei olisi ollut mahdollista♥ 

YHDEKSÄN vuotta?! Moniko todellisuudessa uskoi? Me siskot uskoimme ja uskomme edelleen! 

Kuvat: Anna2008 ja Valokuvaus Nelly 2016

Kati Vuorela