Nyt on sinun mahdollisuutesi, koneistaja!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän uskomattoman kovaan porukkaan!

Me tarvitsemme nyt sinut, koneistuksen moniottelija tai sellaiseksi haluava! Et kavahda haasteita, etkä pelkää ottaa vastuuta. Innostut ja innostat, joustat ja mukaudut, osaat ohjata karusellia. Etsimme siis koneistajaa, jonka käsissä pysyy CNC karuselli- sekä pystysorvi. Fanucin ohjaus on sinulle tuttu ja löydät piirustusten avulla perille.

Me tarjoamme sinulle työympäristön, jossa varmasti viihdyt. Perheyrityksessämme työsuhteet ovat perinteisesti olleet pitkiä. Meillä työt tehdään ammattitaidolla ja suurella intohimolla, hyvällä huumorilla höystettynä. 

Nyt me haluamme kuulla sinusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille, osoitteeseen konepaja@hallaworks.fi.

Jos haluat tietää koneistajan paikasta tai meistä enemmän voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen konepaja@hallaworks.fi tai soittaa Ollille arkisin kello 14.00-15.30 välillä.

Paikka täytetään heti kun moniottelija on löytynyt.

Olli Ritakorpi 050 561 7267.

tule meille töihin

Kuvat: Valokuvaus Nelly

Niina Pekonen