Oletko alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava?

Yli kolmekymmentävuotta kokemusta meidän pajasta siirtyy ansaituille eläkepäiville, joten nyt olisi työhaalari täytettävänä!

Alaamme koulii suuri pula ammattitaitoisista koneistajista mutta me emme tästä hätkähdä. Arvostamme innokkuutta, halua ja paloa alaa kohtaan, joten olemme myös valmiit hitsaamaan sinusta alan ammattilaisen, jos omaat ensimmäiset kolme tahtotilaa.

Alan kokenut konkari koneistaja on myös yhtä lailla tervetullut tarttumaan uusiin haasteisiin!

Me takaamme sinulle, koneistaja, työympäristön, jossa voit kasvaa ja kehittyä, osallistua ja kantaa vastuuta. Pitää huolta itsestäsi ja työkunnostasi. Työskentelemme, isojen ja arvostettujen päämiesten, muiden konepajojen sekä pienempien toimijoiden kanssa. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja jokainen työ tehdään laadulla ja huolella. Onko sinusta jättämään käden jälkesi meidän konepajamme historiaan?

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveella sekä mahdollisella suosittelijalla osoitteeseen konepaja@hallaworks.fi. Paikka täytetään heti sopivan särmän kaverin löytyessä.

 

Lisätietoja koneistajan paikasta antaa Olli Ritakorpi 0505617267.

töihin konepajaan
Niina Pekonen